TOBB İKGK İCRA KOMİTESİ İLK TOPLANTISI YAPILDI

TOBB İKGK İCRA KOMİTESİ İLK TOPLANTISI YAPILDI

10 Mart 2019 Pazar

TOBB Malatya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ilk toplantısı yapıldı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı TOBB Malatya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda başkan ve başkan yardımcıları belirlendi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Malatya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçiminde Mimar Hilal Acı'nın listesi seçimi kazandı. Seçimden sonra bir araya gelen Malatya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri başkan ve başkan yardımcılarını seçti. Toplantıda  Mimar Hilal Acı  Malatya İl Kadın Girşimciler Kurulu İcra Komitesi başkanlığına seçildi.

Toplantıda İcra Komitesi üyelerinin görevleri belirlenirken Malatya İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mimar Hilal Acı "Geçtiğimiz günlerde bir seçim gerçekleştirdik ve sizin oylarınızla başkanlığa seçildim. Burada hepinize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Malatya’da kadın girişimciler adına çok güzel çalışmalar yapacağız ve kadınlarımızın toplumsal hayattaki yerini yükselteceğiz” diye konuştu.

Malatya İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mimar Hilal Acı’nın oluşturduğu listede başkan yardımcılığı görevine Ecem Akbulut, İlkay Palancı ve Serap Taşcı,  Medya ve Tanıtıma  Ferhunde  Gürcü, Sevilay Karabulut, Mali İşler ve Muhasebeye Beyhan Karadağ Çok, Dış İlişkilere Emel Bacaksız Ölmeztürk, Eda Karaaslan, Destek ve Hibeler Işıl Durmaz, Tuba Tosik, Proje ve Koordinasyon  Emine  Yıldırım, Halise Çine, Eğitime  Ayşe Belkıs Bölükbaşı, Menekşe Bozyiğit seçildi.