TOBB İGGK İCRA KOMİTESİ İLK TOPLANTISI YAPILDI

TOBB İGGK İCRA KOMİTESİ İLK TOPLANTISI YAPILDI

6 Mart 2019 Çarşamba

Odamız koordinatörlüğünde, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ilk toplantısı yapıldı.

Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Ülkemizin en büyük girişimci ağı TOBB Genç Girişimciler Kurulları'nın iller bazında temsilcileri olan TOBB Malataya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Harun Paşahan seçildi.

İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine tek liste halinde giren ve 37 genç ismin oy kullandığı seçimde ipi göğüsleyen isim Harun Paşahan oldu. Paşahan'ın listesindeki diğer isimler ise şöyle;

Numan ÖZCAN

Hilal TOPSÖĞÜT

Mehmet KUNDAKTEPE

Yunus Emre FİDANEL

Nilgün Işıl TAŞKIN

Serkan TAZTEPE

Ercan SARIOĞLU

Ali ARI

Abdulkerim GÜR

Eray İLBAY

Fatih GÜNEŞ

Umut GÖKTAŞ

Hamit BAK

Bedri KORKMAZ

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Oğuzhan Ata SADIKOĞLU'nun da katıldığı ilk toplantıda, yapılan İcra Komitesi seçiminin Malatya için hayırlı olmasını diledi. Bundan sonraki süreçte İl Genç Girişimciler Kurulu'nun daha aktif olarak çalışacağını, Yönetim Kurulu tarafından daha fazla destekleneceğini, gençlerimizin ve girişimcilerimizin her daim yanında olacaklarını ve Malatya için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.