SADIKOĞLU, BAKAN VARANK İLE GÖRÜŞTÜ

SADIKOĞLU, BAKAN VARANK İLE GÖRÜŞTÜ

8 Mayıs 2019 Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Balıkesir Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelen TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bakan Varank ile bir süre görüşerek Kamulaştırma Bedellerinin Kredilendirilmesi noktasında destek istedi.

Başkan Sadıkoğlu Kamulaştırma bedellerinin kredilendirilmesi, 1. Organize Sanayi Bölgesi Atık su arıtma tesisi kapasite artışı projesi (80 Bin m^3/gün ) ve 1 Organize Sanayi Bölgesi ilave alan altyapı yapım işine ilişkin olarak Bakan Varank ile yaptığı görüşmede kendisinden destek istedi.

Bakan Varank ise konuya ilişkin olarak “Organize Sanayi Bölgelerimizin gelişmesi adına üzerimize düşen görevi yapıyoruz bu anlamda Sayın Başkanımızın bizlerden istedikleri konu hakkında en kısa sürede gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

Başkan Sadıkoğlu görüşmenin sonunda Bakan Varank’ı Malatya’ya davet etti.