RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GEÇEKLEŞTİRİLDİ

RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GEÇEKLEŞTİRİLDİ

21 Ağustos 2018 Salı

Malatya Valiliği öncülüğünde belediyeler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşmaya, Vali Ali Kaban, Garnizon Komutan Vekili 2. Ordu Kurmay Başkanı Tuğgeneral Hançeri Sayat,  AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval ildeki sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve vatandaşlarla bayramlaştılar.