MTSO’DAN ÖĞRENCİLERE MONT VE BOT YARDIMI

MTSO’DAN ÖĞRENCİLERE MONT VE BOT YARDIMI

22 Kasım 2017 Çarşamba

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), kentteki değişik okullarda eğitim gören bin öğrenciye, mont ve bot yardımında bulundu.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde, Malatya genelinde yapılan tespitlerle, her yıl maddi durumu iyi olmayan öğrencilere mont ve bot yardımında bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, bu yılda yardımlarını sürdürdü.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma ile kentteki çeşitli okullarda ihtiyaç sahibi bin öğrenciye, mont ve bot yardımında bulunuldu.

Malatya TSO, yardım kampanyası çerçevesinde Şehit Hakkı Akyüz İlkokulu’nda eğitim gören 60 ihtiyaç sahibi öğrenciye mont ve botlarını ulaştırdı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası her yıl sonbaharda ilimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulunuyor. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Kışla girerken çocuklarımızın ayaklarının sıcak, sırtlarının pek olması bizim için önemlidir. Oda başkanlığımız çocuklarımızı sevindiriyor. Rabbim ticaretlerini ve kazançlarını artırsın, ondan gelen gelirle de bu hizmetler katlanarak çoğalsın” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluk dahilinde yılda iki kez yardım kampanyalarına devam ettiklerini belirtti.

Erkoç, sonbaharda öğrencilere mont ve bot yardımı yaptıklarını ifade ederek, “Bu yılda bin çocuğumuza mont ve ayakkabı aldık. İnşallah bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Sosyal sorumluluk içerisinde Ramazan ayında da yine bir yardımımız söz konusu. Bu çok bir şey ifade etmiyor ama sembolikte olsa bunu ortaya koymamız, bu duyarlılığı göstermemiz belki diğer kuruluşlara da örnek olur diye düşünüyoruz” diye konuştu.