MTSO’DAN HUZUREVİ ZİYARETİ

MTSO’DAN HUZUREVİ ZİYARETİ

12 Mayıs 2019 Pazar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Gündüz, Selim Gültekin, Nejdet Seçilmiş ve Cumali Karahan ile Kadın Kolları İcra Kurulu Başkanı Hilal Acı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Anneler Gününde Huzur Evi sakinlerini unutmadı.

"Huzur evimizi ziyaret ederek burada annelerimizin Hayır Dualarını aldık" diyen Başkan Sadıkoğlu "Cennetin dahi ayakları altında olduğu annelerimiz bize hayatın her anında gerek dualarıyla, gerekse sevgileriyle kol kanat germektedirler. Karşılıksız sevginin, sabrın, merhametin ve şefkatin anahtarı, haklarını hiç bir zaman ödeyemeyeceğimiz kocaman yürekli annelerimizin ellerinden öpüyorum." dedi.

Huzur Evi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek "bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun." dediler.

Başkan Sadıkoğlu ziyaretlerinin bundan sonrada sürekli devam edeceğini belirterek "Sürekli yanınızda olacağım" dedi