MTSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

MTSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

14 Temmuz 2017 Cuma

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Mayıs ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Çamlıca’da, Meclis Başkanı Sami Payza başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Nisan ayının mizanı okunarak, oylandı. Mizan, oy birliğiyle kabul edildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, “Rabbimize şükürler olsun Ramazan’da bir iftar saatinde birlikteyiz. Allah, Ramazan ayının insanlık, İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini yürekten temenni ediyorum. Ramazan ayının birlikteliğimize, kardeşliğimize, beraberliğimize vesile olmasını yüce Mevla’dan niyaz ederim. Ülkemizin birlikteliği, beraberliği için bu ay içerisinde duaların kabul olduğu, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan kurtuluş olan bu ayın feyzinden yararlanmak için; ülkemizin birlik ve beraberliği için çok dua etmemiz gerekir. Herkesin Ramazan ayını duayla, ibadetle geçirmesini ve özellikle birliktelik, beraberlik ve kardeşlik noktasında bir araya gelmemizin ve çok duaya ihtiyacımızın olduğunu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Meclis toplantısı sonrası MTSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve basın mensupları birlikte iftar yaptı.