MALATYA TSO

MALATYA TSO'DAN, TÜMSİAD'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

22 Ocak 2018 Pazartesi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şube Başkanlığına atanan Murat Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TÜMSİAD’ın yeni Başkanı Murat Gümüş’e başarılar dileyerek, “Türkiye’mizin çok değerli bir STK’sı olan TÜMSİAD’ta bir görev değişikliği oldu, yeni başkana hayırlı olsun için geldik. Bu kuruluşlar önemli sivil toplum kuruluşlarıdır. Bizim ortak amacımız Türkiye’nin ve Malatya’nın ekonomisinin ve ticaretinin büyümesidir. Biz bu tür sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde hareket edeceğiz. Malatya’nın kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için el birliği ile hareket edeceğiz. Bunda sonraki yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş “Yaklaşık iki ay önce genel merkez tarafından Tüm Sanayiciler ve İş adamları Dernek Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım. Yeni yönetimimize, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, Meclis Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizlere hayırlı olsun ziyaretimize geldiler. Bizlere göstermiş olduklarım ilgi alaka ve nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. Bende Ticaret ve Sanayi Odasının meclis üyesiyim. Biz Tüm Sanayiciler ve İş adamları Derneği olarak sayın başkanımızın yanındayız. Başkanımızla birlikte beraber hareket edeceğiz.  Malatya’nın ticaretinin ve sanayisinin gelişimi için hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde hayırlı hizmetlerde bulunacağız.”