“MALATYA TSO’DAN HUZUREVİ ZİYARETİ”

“MALATYA TSO’DAN HUZUREVİ ZİYARETİ”

3 Haziran 2019 Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, Yönetim Kurulu üyesi Mesut Özdemir, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hilal Acı, Genç Girişimciler Kurul Başkanı Harun Paşahan ve yönetim kurulu üyeleri Huzurevini ziyaret etti.

“SÜREKLİ YANINIZDAYIZ”

Huzurevi ziyaretinde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Sadıkoğlu “Sizlerin sürekli yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kadın Girişimcilerimiz, Genç Girişimcilerimiz ile sizleri ziyaret ederek hem sizleri görmek hem de varsa bir ihtiyacınız onu gidermek istedik. Bayramlar güzel günlerdir. Allah hepimize güzel bayramlar nasip etsin. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum, sağlık ve sıhhat içinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.