MALATYA TSO’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

MALATYA TSO’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

11 Temmuz 2018 Çarşamba

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı İhsan Koca “Kendileri yakın zamanda Ticaret Odası Başkanlığını üstlenmiş oldular. Bizler de elimizden geldiğince destek olarak Malatya ekonomisinin canlanması için elbirliği ile gayret göstereceğiz. Malatya’mıza güzel hizmetlerde bulunmanızı temenni ediyorum. Belki de bir takım atılımların şehrimizin ekonomisinin canlandırılmasında öncülük etmiş olacağız. Üstümüze düşen bir şey olursa her daim yanınızdayız. Ben ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu ise, Koca’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Sadıkoğlu, Malatya ekonomisi için el ele vererek çalışacaklarını söyledi.

Koca’nın kendilerine ciddi anlamda destek olacağına inandıklarını aktaran Sadıkoğlu, Koca’ya kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.