MALATYA TSO

MALATYA TSO'DA YÖNETİM BELİRLENDİ

10 Nisan 2018 Salı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına Oğuzhan Ata Sadıkoğlu seçildi.

Oda Meclisinin oluşmasının ardından meclis başkanlığı ve oda yönetimi ve kurullar için seçim yapıldı.

Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için de iki liste yarıştı. Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile Arif Aksoğan’ın hazırladıkları listelerle yarıştığı seçimi, 46 oyla Sadıkoğlu'nun başkanlığındaki liste kazandı. Aksoğan’ın listesi ise 24 oy aldı.

Sadıkoğlu başkanlığındaki Malatya TSO Yönetim Kurulu'nda Cebrail Aldı, Özcan Dündar, Erel Karagöz, Mustafa Kırteke, Ömer Dinç, Celal Abbas Karaduman, Necdet Seçilmiş, Zekeriya Çelebi, Mehmet Gündüz ve Mahmut Boyraz yer aldı.

Malatya TSO Meclis Başkanlığı için ise Hasan Özkan ve Batuhan Demirel hazırladıkları listelerle aday oldu. Yapılan seçim sonucunda Özkan’ın listesi 47, Demirel’in listesi ise 23 oy aldı.

Bu sonuçla Malatya TSO Meclis Başkanlığına Hasan Özkan, meclis başkan vekilliklerine Yüksel Hakan Er, Gökhan Gök, divan üyeliğine ise Mehmet Ayhan Altunok ve Mustafa Eroğlu seçildi.

Yapılan seçimler sonunda Malatya TOBB Genel Kurulu delegeliğine Yüksel Hakan Er, Selçuk Otlu, Selim Gültekin, Mahmuthan Kasap, Eyüp Tav, Ertuğrul Erçakı, Hikmet Yaşar ve Yaşar Bayındır, Malatya TSO Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Veysel Karaçay, Zeynal Taş, Kazım Aksoy, Suat Sürmeli, Mustafa Duyar ve Faruk Titiz seçildi.

Sadıkoğlu, odada seçim sürecinin tamamlanmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"İnşallah hayırlı hizmetler üretiriz. Şehrin gelişmesine ve istikrarı için katkı sağlamaya çalışacağız. Kendi mesleğinde seçilen başarılı çok değerli arkadaşlarımız var. Bir çatı altında Malatya'nın sorunlarını tartışır olacağız. Çıkan sonucun Malatya'ya hayırlı olmasını temenni ediyoruz."