MALATYA TSO’DA SADIKOĞLU DÖNEMİ

MALATYA TSO’DA SADIKOĞLU DÖNEMİ

10 Nisan 2018 Salı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimlerinde Oğuzhan Ata Sadıkoğlu listeleri, 30 meslek grubundan 19’unda kazandı.

Mevcut başkan Hasan Hüseyin Erkoç ile Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun başkanlıklarındaki iki grubun yarıştığı seçimlerde, 30 meslek grubundan oda meclisini oluşturacak 70 üye belirlendi. Kendi meslek gruplarında Hasan Hüseyin Erkoç kaybederken, Oğuzhan Ata Sadıkoğlu kazandı.

Sayımı tamamlanan 30 meslek grubundan 19’unu Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun, 9’unu Hasan Hüseyin Erkoç’un, 2’sini de bağımsız listeler kazandı.

Yeni meclisin üyeleri, İlçe Seçim Kurulu nezaretinde, yönetim organlarının belirlenmesi için toplanacak ve Oda Yönetim Kurulu Başkanı ile 10 yönetim kurulu üyesini, ardından Disiplin Kurulu ile yönetim ve disiplin yedek üyelerini, üst kurul delegelerini seçecek.

Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, sonuçlar belli olduktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Allah bu seçimleri Malatya’ya hayırlı uğurlu etsin. Gerçekten Malatyalı sesimizi duydu, Malatyalı bu anlamda bizlere teveccüh gösterdi. Biz bu Malatya’ya mahcup olmayacağız. Allah’ın izni ile buradaki hizmetlerimizle, bugüne kadar ruhunu kaybetmiş bir ticaret odasını ruhlu bir hale getirip, katma değer yaratarak memleketimize elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Burada seçimlerde kaybeden arkadaşlar da bizim kardeşimizdir, kazanan arkadaşlar da bizim kardeşimizdir. Bundan sonra hiçbir ayrımcılık olmadan herkesin oda başkanı olacağız. Odanın bütün imkanları herkese eşit bir şekilde dağılacak. Adalete önem vereceğiz ve ayrımcılık yapmayacağız. Allah, bütün Malatya’dan razı olsun.”