MALATYA TSO DEMOKRASİ NÖBETİNDE

MALATYA TSO DEMOKRASİ NÖBETİNDE

10 Ağustos 2017 Perşembe

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile oda personeli 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde demokrasi nöbetine katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Türk bayrakları ile donatılan 15 Temmuz Millet Medya’nın düzenlenen etkinliklere katılanlar, hain darbe girişimine sert tepki göstererek şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andı.

Etkinlikte konuşan Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “15 Temmuz şehitlerini ve vatan için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gece yine aynı meydanda toplanarak demokrasiye sahip çıktıklarını kaydeden Erkoç, “Dünyada önümüze çıkacak hiç kimse, hiçbir güç yoktur. Allah’ın izniyle bu ülkeyi sanayicisiyle çalışanıyla ihracatçısıyla, tüccarıyla hep birlikte dünya lideri yapacağız. Bunu da hepimiz göreceğiz" diye konuştu.

Erkoç, "Torunlarımız çok daha rahat bir ülkede yaşayacak. Hep birlikte bunun için çalışmaya, çaba göstermeye söz veriyoruz" ifadelerine yer verdi.

Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri başta olmak üzere oda üyelerinin ziyaret ettiği demokrasi çadırında, sabah namazına kadar demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.