HİSARCIKLIOĞLU’NA HEMŞERİLİK BERATI

HİSARCIKLIOĞLU’NA HEMŞERİLİK BERATI

18 Eylül 2018 Salı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından hemşerilik beratı verildi. Kendisine verilen bu unvan için teşekkürlerini ileten Hisarcıklıoğlu” Çok değerli isimleri çıkaran Malatya, şimdi şahsıma, hemşerilik beratı veriyor. Malatyalı olmakla, onur duydum, şeref duydum. Bana bu gururu yaşatan, başta çok kıymetli Belediye Başkanımız, Sayın Bakanımız olmak üzere, tüm Malatyalı kardeşlerime teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.?

Hisarcıklıoğlu, “Malatyalı olmak bir ayrıcalık. Bizden herşey çıkar vatan haini çıkmaz derler. Malatya’yı en güzel tarif eden sözlerinden birisi bu. Zaten ben Malatyalıydım. İki kız aldık bir kız verdik Malatyaya. Malatyanın dışında mişmişin ne anlama geldiğini kimse bilmez ama biz çocukluktan beri kayısıya mişmiş deriz” ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu’na hemşerilik beratını Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Bülent Tüfenkci ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan birlikte takdim etti

Törene Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Bülent Tüfenkci, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yeşil, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.