GÜMRÜK BÖLGE MÜDÜRÜ HAVVA EKSİLMEZ’DEN, MALATYA TSO ‘YA ZİYARET

GÜMRÜK BÖLGE MÜDÜRÜ HAVVA EKSİLMEZ’DEN, MALATYA TSO ‘YA ZİYARET

3 Mayıs 2018 Perşembe

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Havva Eksilmez, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fırat Gümrük ve Ticaret Malatya Bölge Müdürü Havva Eksilmez, Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu,  el birliği ile şehir ve ülke için çalışacaklarını, sorunların birlikte hareket edilmesi halinde daha kolay çözülebileceğini belirtti.

Sadıkoğlu’ Malatya için yola çıktıklarını, her şeyin Malatya için olduğunu belirterek, "El birliği ile şehir ve üyelerimiz için çalışacağız. Malatya ticaret erbabına en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Her zaman önceliğimiz Malatya ve üyelerimiz olacak. Üyelerimizin çıkarları birinci önceliğimizdir" dedi.