"ELEKTRONİK İHALE UYGULAMALARI VE SON MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLERİ"

"ELEKTRONİK İHALE UYGULAMALARI VE SON MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLERİ"

1 Mart 2019 Cuma

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için “Elektronik İhale Uygulamaları ve Son Mevzuat Değişiklikleri” bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda kamu ihalelerine giren firmalara yönelik “Elektronik İhale Uygulamaları ve Son Mevzuat Değişiklikleri” hakkında bilgi verildi.

Çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda konuşan MTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Özdemir, “uygulanacak e-ihale sistemi hem firmalar arasında rekabeti arttıracak hem de yürütülen

ihale süreçlerini hızlandıracak. Ayrıca ihalelerin elektronik ortamda yapılması bürokrasiyi de azaltacaktır.” Dedi.

Daha sonra Kamu ihale uzmanları Sultan İlhan ve Ayşe Esin Çatak ise "Elektronik ihale ve elektronik eksiltme" başlığı altında hazırlanan sinevizyon ile üyelere bilgi aktardı.