2 Haziran 2019 Pazar

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan gıda paketleri ve yardım çekleri, tespit edilen ihtiyaç sahibi yetim ve muhtaç ailelere ulaştırıldı.

“BİZLER SİZLERİ ÖNEMSİYORUZ”

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Ramazan Ayının yardımlaşma, bolluk bereket ayı olduğunu belirterek “Bizler sizleri önemsiyoruz. Seçildiğimiz ilk günden bugüne sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Şunu kesinlikle unutmayın hiçbir şekilde umutsuzluğa kapılmayın. Sahipsiz değilsiniz, önce Yaradan var ondan sonra bizler varız. Bundan sonraki süreçte de yardımların buraya akması için üyelerimizle çalışmalar yapacağız. Düşmez kalkmaz bir Allah, bende yetimlikten gelen bir insanım, yetimliğin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Umutsuz olmadığınız zaman Rabbimin yardımı ile muvaffak olacaksınız. Bizler sadece birer vesileyiz, bize bir anlam yüklemeyin, bu rızkı Allah sizlere birilerini vesile kılarak gönderecektir.” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZE BURS SAĞLAYACAĞIZ”

Üniversitede okuyan öğrencilere burs imkânı sağlayacaklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu “Sizlerin sıkıntılı döneminde çocuklarınızın eğitimini eksiltmeden bu dar boğazdan çıkmanızı inşAllah sağlayacağız. Sizler belki bugün bir şeylere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz ama çocuklarınızın alacağı düzgün eğitimle onlara güzel bir geleceği hep birlikte sağlayabiliriz. Vakarlı duruşunuz sayesinde Rabbim sizlere yardımcı olacaktır. Bizler bundan sonraki dönemde üzerimize ne düşüyorsa yapacağız.” dedi.

“MALATYA TİCARET VE SANAYİ ODASINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yetimler Kervanı Başkanı İhsan Çolak “Allah Dünya’yı yarattığı zaman bir milim Güneşe gitsek sıcaktan kavrulacağız, bir milim yörüngesinden dışarı çıksa soğuktan donacağız. Allah Dünyayı iyilik ve merhametle de yaratmış. Bizlerin ve sizlerin yaşamlarını sürdürebilmesi için Allah’ın merhamet, sevgi, iyilik yüklediği insanlara ihtiyacımız var. Bu insanlar hayatımızda olmadığı müddetçe zorluklar yaşayacağımız aşikardır. Allah iyi niyetli ve merhametli insanların yüzünden kıyametin kopmadığını söylüyor. Oğuzhan başkanımız sürekli yanımızda olduğundan dolayı kendisine yönetim kurulu üyelerine ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ediyorum” dedi.