BAŞKAN SADIKOĞLU’NUN KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN SADIKOĞLU’NUN KUTLAMA MESAJI

10 Nisan 2018 Salı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Polis haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sadıkoğlu mesajında; Türk Polis Teşkilatı, kuruluşundan bugüne kadar 173 yıldır vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, kamu huzurunu, halkın can ve mal güvenliğini tesis etmek ve korumak için kutsal bir görevi ifa etmektedir. Bu uğurda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

Her zaman olduğu gibi bugün de, hiçbir fedakârlıktan sakınmadan çalışan emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyor, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.