BAŞKAN SADIKOĞLU

BAŞKAN SADIKOĞLU'NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI

21 Ağustos 2018 Salı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bayramların dostlukları ve kardeşlikleri büyütmek için, en güzel vesileler olduğunu vurguladı. ?

Sadıkoğlu mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Bayram’a daha kavuşabilmenin sevinci içerisindeyiz. Bu günler; umutların tazelenmesi, küslüklere son verilmesi ve yaşamın koşturması içerisinde zaman zaman unuttuğumuz güzel değerlerin tekrar hâkim kılınması bakımından en iyi fırsattır.  Kurban Bayramı, paylaşmayı, kardeşliği, dayanışmayı anlatır. Bayramların özündeki sevgi ve huzurun, tüm yüreklerde kök salmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim.”