BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN SEÇİM SONUCU AÇIKLAMASI

BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN SEÇİM SONUCU AÇIKLAMASI

26 Haziran 2018 Salı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu; Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede, “Önümüzdeki dönemin ana gündem maddesinin ekonomik istikrar olduğu, ülke olarak ihracat hedeflerimize ulaşabilmemiz için yapısal reformların hızla gerçekleştirildiği bir dönem olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Sadıkoğlu; mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye için çok önemli bir seçim dönemini daha geride bıraktık. Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen genel seçimlerde milletimiz iradesini sandıkta göstermiştir. Seçimlerin millete yakışır şekilde, huzur içinde, yüksek katılım ve olgunlukla gerçekleştirilmiş olması büyük memnuniyet verici, dünyaya örnek olacak bir davranış sergilenmiştir.24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Malatyamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Türkiye seçimlerin ardından, artık ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiye’sini inşa etmenin zamanı olduğunu belirten Sadıkoğlu, “Şimdi kenetlenip, çok çalışma zamanı. Bu dönemde istikrarın her açıdan korunmasına önem verilerek ekonominin ana gündem maddesi olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.