BAŞKAN KONUKOĞLU’NDAN, ERKOÇ’A ZİYARET

BAŞKAN KONUKOĞLU’NDAN, ERKOÇ’A ZİYARET

17 Temmuz 2017 Pazartesi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, makamında ziyaret etti.

GTO Başkanı Konukoğlu bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği ilimizde beraberindekiler ile birlikte Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u makamında ziyaret ederek ilimizin sanayileşme konusundaki faaliyetlerinin ve ilin alt yapısının gelişmiş olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başkan Konukoğlu hem kendilerini kabulünden hem de Malatya’nın ve Türkiye’nin sanayileşmesi noktasında vermiş olduğu katkılardan dolayı Başkan Erkoç’a teşekkür etti.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Erkoç, Cazibe Merkezleri Programında yer alan Malatya’da yüzlerce yatırımcının Kalkınma Bankasına direk olarak yada Malatya Ticaret ve Sanayi Odası binasında bulunan Yatırım Destek Ofisine müracaatta bulunduğunu, bu yatırımların gerçekleşmesi halinde de ilde önemli bir istihdam sağlanacağını hem Organize Sanayi Bölgesinin bununla birlikte İlin hem de Türkiye’nin istihdam ve üretim açısından kazanım elde edeceğini belirtti.

Konuşmaların ardından Başkan Erkoç, Başkan Konukoğlu’na kayısı hediye etti.