BAŞKAN ERKOÇ’TAN MÜSİAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ERKOÇ’TAN MÜSİAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

8 Mart 2017 Çarşamba

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD’ın 19. Genel Kurulunun ardından Malatya Şube Başkanlığına seçilen Hüseyin Kalan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimlerin Malatya’ya ve MÜSİAD’a hayırlı olmasını temenni etti.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı ve yönetimine hayırlı olsun temennilerini ileten Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, MÜSİAD’ın Türkiye ekonomisinde önemli bir yeri olduğunu kaydetti. Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi için üretmesinin gerekli olduğunu vurgulayan Başkan Erkoç, “15 Temmuz’da ve sonraki süreçte gördük ki bu ülkenin üretmekten başka şansı yok. 15 Temmuz’da içerideki ve dışarıdaki hainler darbeden öte ülkeyi bölmek, parçalamak ve kardeşkanı akıtmak istediler ama Allah bu musibetin önüne bir set çekti. 15 Temmuz’da bu millet vatanın bölünmez bütünlüğü ve milli iradeye sahiplik noktasında kararını ortaya koydu. Allah bir daha böyle günler bize yaşatmasın. Bundan sonra bizim de iş dünyası olarak üzerimize düşen ciddi görevler var. Bu görevlerin başında üretim ve istihdam geliyor. Bunları başardığımız zaman bölgede söz sahibi olma şansımız daha yukarılara çıkacak. Biz de Malatya’da MÜSİAD ile birlikte bu yönde çalışacağız" diye konuştu.