BAŞKAN ERKOÇ MAYDEF

BAŞKAN ERKOÇ MAYDEF'İ GEZDİ

22 Kasım 2017 Çarşamba

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarını ziyaret ederek tek tek stant açan firmaları gezdi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı (MAYDEF)'nı ziyaret etti.

Fuarda stant açan firmaları tek tek gezen Erkoç, burada yaptığı açıklamada, fuarın açılışına da katıldığını hatırlatarak, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisi açısından büyük öneme sahip olduğunu belirtti. Teknolojik olarak fuarda yenilikler olduğunu ifade eden Erkoç, fuarın il ve ülke ekonomisine katkı getirmesini temenni ederek, fuara katılan firmalara teşekkür etti.