MALATYA TSO’DAN ÖĞRENCİLERE MONT VE BOT YARDIMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Malatya'da öğrencilere mont ve bot yardımında bulunuldu.

18 Ocak 2016 Pazartesi

MİAD’DAN BAŞKAN ERKOÇ’A ZİYARET

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u ziyaret etti.

14 Ocak 2016 Perşembe

MALATYA TSO ARALIK AYI TOPLANTISI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 2015 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

31 Aralık 2015 Perşembe

MALATYA TSO’DAN BAKAN YILMAZ’A ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

16 Aralık 2015 Çarşamba

MALATYA TSO’DAN BAKAN TÜFENKCİ’YE ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

14 Aralık 2015 Pazartesi

BAKAN TÜFENKCİ'DEN MALATYA TSO'YA ZİYARET

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Malatya'da farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp, bu farklılıklar içerisinde, bu zenginlikleri ilimize kazanç olarak döndürmemiz lazım. Her bir arkadaşımızın çalışması, gayreti bizi

5 Aralık 2015 Cumartesi

BAŞKAN ERKOÇ’A MEHMET TOPAL’IN FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin formasını giyen Malatyalı futbolcu Mehmet Topal'ın forması, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'a hediye edildi.

2 Aralık 2015 Çarşamba

İŞGEM'İN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan İş Geliştirme Merkezi'nin (İŞGEM) açılışı gerçekleştirildi.

30 Kasım 2015 Pazartesi

HİSARCIKLIOĞLU VE ERKOÇ'DAN BAKAN TÜFENKCİ’YE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç  64. Hükümet’te Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev alan Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ d

28 Kasım 2015 Cumartesi

MALATYA TSO “KIZ KARDEŞİM” PROJESİNE EVSAHİPLİĞİ YAPIYOR

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile Coca Cola Türkiye işbirliğinde yürütülen "Kız Kardeşim" projesinin Malatya ayağı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde başladı.

26 Kasım 2015 Perşembe

HABER ARŞİVİ