SADIKOĞLU, “GENÇLER SANAYİDE ÇALIŞMIYOR”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu beraberindeki heyetle birlikte, Dünya Gazetesi Ankara Temsilcisi Ferit Parlak’ı ziyaret ettiler. Başkan Sadıkoğlu “İlin sorunları ve projeler anlattı. Röportajın detayı için tıklayın

2 Mayıs 2018 Çarşamba

“23 NİSAN BAYRAMINI, BÜYÜK BİR GURUR VE SEVİNÇLE KUTLUYORUZ”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 23 Nisan’ı büyük bir gurur ve sevinçle kutlandığını belirterek, “Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu vurgulayan Gazi Mustafa Kemal

2 Mayıs 2018 Çarşamba

MALATYA TSO HEYETİNDEN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.?

MALATYA TSO HEYETİNDEN BAKAN TÜFENKCİ'YE ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan beraberindeki heyet ile birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret etti.

BAŞKAN SADIKOĞLU ÖZAL’I ANMA PROGRAMINA KATILDI

Belediye Meclis Üyeleri Derneği tarafından, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının 25. yılı dolayısıyla Keçiören'deki Necip Fazıl Kısakürek Kongre Salonu'nda düzenlenen anma programına Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu&rsq

SADIKOĞLU’NDAN DÜNYA GAZETESİNE ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan beraberindeki heyet ile birlikte Dünya Gazetesi Ankara Temsilcisi Ferit Parlak ve Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe’yi ziyaret ettiler.

18 Nisan 2018 Çarşamba

AYAĞININ TOZUYLA MİLYARLIK YATIRIMLARI ÇEKTİ

Sabah Gazetesi yazarı Hazal Ateş, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile röportaj yaptı.

BAŞKAN SADIKOĞLU RAHMETLE ANIYORUZ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı değerli hemşehrimiz merhum Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MALATYA TSO’DAN, VALİ ALİ KABAN’A ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN SADIKOĞLU TARIM FUARI’NIN AÇILIŞINA KATILDI

Malatya 12.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

HABER ARŞİVİ