ERKOÇ: 23 İLİ KAPSAYAN TEŞVİK PAKETİ, BÖLGEYİ İHYA EDECEK

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

30 Eylül 2016 Cuma

“FABRİKALARIMIZIN BACALARI TÜTMEYE DEVAM ETTİ”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Ağustos ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

1 Eylül 2016 Perşembe

HİSARCIKLIOĞLU, MALATYA TSO BEŞ YILDIZLI HİZMET VERİYOR

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda yaptığı konuşmada Malatya’nın daha çok üretmesi gerektiğini ifade etti.

29 Ağustos 2016 Pazartesi

“GAZİANTEP’DEKİ İNSANLIK DIŞI VAHŞİ SALDIRIYI LANETLİYORUM”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Gaziantep’te hain terör örgütü tarafından gerçekleşen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesi ve yaralanmasına yol açan saldırıyı kınadı. Erk

22 Ağustos 2016 Pazartesi

MALATYA TSO’DAN DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNE VEFA

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek, 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örg&uum

MALATYA TSO'DAN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclişs Başkanı Sami Payza yönetim kurulu üyeleriyle MHP Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.

MALATYA TSO'DAN AK PARTİ İL BAŞKANI KAHTALI’YA ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya teşekkMalatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı&rsqu

MALATYA TSO’DAN BAŞKAN ÇAKIR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı teşekkür ziyaretinde bulundu.

ERKOÇ 'DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ’NE KATILDI

Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Malatya’da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katıldı.?

TÜRKİYE, NE ÇEKTİYSE DARBECİ ZİHNİYETTEN ÇEKMİŞTİR

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nun adı “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ MECLİS SALONU” olarak değiştirildi. Malatya TSO Yönetim Kurulu ise Başbakanlığın şehitler ve gaziler için başlattığı yardım kampanyasına 75 bin TL bağışlama kararı aldı.

29 Temmuz 2016 Cuma

HABER ARŞİVİ