VALİ KAMÇI’DAN MALATYA TSO’YA VEDA ZİYARETİ

Valiler Kararnamesi ile Kayseri Valiliği’ne atanan Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.

8 Haziran 2016 Çarşamba

AK PARTİ TEŞKİLATI MALATYA TSO'YU ZİYARET ETTİ

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ve İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u makamında ziyaret etti.

6 Haziran 2016 Pazartesi

“RAMAZAN AYININ, HEPİMİZE BEREKET VE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Mübarek Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, onbir ayın sultanı Ramazan’ın nefislerin arınması, kardeşlik ve paylaşma duygularının pekişmesi açısından en güzel fırsat olduğuna işaret ederek, “Ku

6 Haziran 2016 Pazartesi

MALATYA TSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Nisan 2016 döneminde Malatya’dan direk yapılan ihracat geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.39 oranında artış göstererek 29 milyon 114 bin dolar olarak gerçekleşti&rdquo

26 Mayıs 2016 Perşembe

ERKOÇ: TÜRKİYE OLARAK CİDDİ BİR GÖREV ÜSTLENDİK

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle başlatılan “44 günde 44 tır yardım” projesi kapsamında, Suriyeli mazlumlar ve terör mağdurları için hazırlanan 8 TIR yola çıktı.

20 Mayıs 2016 Cuma

MALATYA TSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya için sektörel değil, karma teşvik sisteminin gerekli olduğunu söyledi.

29 Nisan 2016 Cuma

"KAMU, ÜNİVERSİTE VE SANAYİ BULUŞMASI"

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve İnönü Üniversitesi tarafından, MTSO Meclis Salonu'nda "Kamu, Üniversite ve Sanayi İşbirliği Buluşması" düzenlendi.

22 Nisan 2016 Cuma

“BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR”

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Hüsnü Süslü, MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u ziyaret etti.

22 Nisan 2016 Cuma

“DAVA SAYISI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AZALACAK”

Adalet Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) ortaklaşa düzenlediği "Türk Hukuk Sisteminde Arabuluculuk ve Arabuluculuğun Ticari Uyuşmazlıklarda Uygulama Alanı" konulu seminer gerçekleştirildi.

ERKOÇ: BU İLİ LİG ATLATIRIZ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Mart ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Bu ülke, bu terör belasının da üstesinden gelecektir” dedi.

31 Mart 2016 Perşembe

HABER ARŞİVİ