ERKOÇ 'DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ’NE KATILDI

Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Malatya’da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katıldı.?

10 Ağustos 2016 Çarşamba

TÜRKİYE, NE ÇEKTİYSE DARBECİ ZİHNİYETTEN ÇEKMİŞTİR

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nun adı “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ MECLİS SALONU” olarak değiştirildi. Malatya TSO Yönetim Kurulu ise Başbakanlığın şehitler ve gaziler için başlattığı yardım kampanyasına 75 bin TL bağışlama kararı aldı.

29 Temmuz 2016 Cuma

DEMOKRASİ VAZGEÇİLMEZİMİZ, MİLLİ İRADE GÜCÜMÜZ, KARDEŞLİĞİMİZ GELECEĞİMİZ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

19 Temmuz 2016 Salı

"DEMOKRASİNİN YANINDA DİMDİK DURUYORUZ"

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, askeri darbe girişimine sert tepki gösterdi. Erkoç ve Payza yaptığı ortak açıklamada, “Ülkemize ve milletimize karşı girişilen bu askeri darb

17 Temmuz 2016 Pazar

VALİ TOPRAK'TAN, BAŞKAN ERKOÇ'A ZİYARET

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret etti.

14 Temmuz 2016 Perşembe

MALATYA TSO YÖNETİMİNDEN MSMMMO'YA ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (MSMMMO) Başkanı Nuh Boyraz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

13 Temmuz 2016 Çarşamba

“MUTLU VE HUZURLU BİR BAYRAM DİLİYORUM”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ramazan Bayramının birlik, beraberliğin, kardeşliğimizin pekiştiği, barış rüzgarlarının estiği, kanların akmadığı ve huzurun hakim olduğu bir bayram olmasını diliyorum” dedi. Erkoç mesajında şunlara değ

5 Temmuz 2016 Salı

MALATYA TSO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPTI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Haziran ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

30 Haziran 2016 Perşembe

ÇALIK'TAN, MALATYA TSO'YA ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık , Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti.

25 Haziran 2016 Cumartesi

MALATYA TSO’DAN VALİ TOPRAK’A  ZİYARET

MALATYA TSO’DAN VALİ TOPRAK’A ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetin Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Toprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

21 Haziran 2016 Salı

HABER ARŞİVİ