ERKOÇ:  “HİZMET ÜYELERİMİZİN AYAĞINA GİDECEK”

ERKOÇ: “HİZMET ÜYELERİMİZİN AYAĞINA GİDECEK”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında yeni bir oda yönetim sistemini hayata geçiriyor. Hayata geçecek olan proje, akredite odalarda

MİLLETVEKİLİ YAŞAR’DAN, MALATYA TSO'YA ZİYARET

AK Parti Malatya Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya Ticaret Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti. Yaşar, ziyarette yaptığı konuşmada, başkanlık sistemiyle ülkenin önünü açacağını belirterek, geçmiş dönemde birçok başbakanın, bu sistemi dile

29 Aralık 2016 Perşembe

“UYMAYANLARA PARA CEZASI VERİLECEK”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ev sahipliğinde 15 Temmuz Şehitleri Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından ‘Ulusal Yeterlilik Sistemi belge zorunluluğu, teşvik ve destekler’ anlatıldı.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ TOPLANTISI TOBB’DA YAPILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Güneydoğu Anadolu Bölgesi Toplantısı’nda Bölge oda ve borsalarının yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları ve genel sekreterleri yer aldı

26 Aralık 2016 Pazartesi

MALATYA TSO’DAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ URHAL’A TAZİYE ZİYARETİ

Malatya TSO Yönetimi, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit düşen polisler için Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

20 Aralık 2016 Salı

“TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ VE KINIYORUZ

“TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ VE KINIYORUZ"

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, Kayseri’de gerçekleşen, çok sayıda askerimizin şehit olduğu ve yaralıların bulunduğu kanlı terör saldırısını şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz.

17 Aralık 2016 Cumartesi

BAŞKAN ERKOÇ’TAN MİM-DER’E ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Şireci, Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Kırteke ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

14 Aralık 2016 Çarşamba

“TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, İstanbul’da düzenlenen, çok sayıda şehit ve yaralı verdiğimiz hain terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

12 Aralık 2016 Pazartesi

MALATYA'DA OSB'DE DOLAR YERİNE TÜRK LİRASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolar yerine Türk Lirası ile ticaret ve işlem yapılması konusundaki çağrısına’ Malatya Birinci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu destek vererek, arsa satışlarının, iş ve işlemlerin Türk Lirası üzerinden

6 Aralık 2016 Salı

MALATYA TSO İLE FKA ARASINDA PROTOKOL

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında ‘Türkiye’de ilk tam otomasyonlu ve e-imza uygulamalı e-oda modeline geçiş projesinin’ protokolü imzalandı.

6 Aralık 2016 Salı

HABER ARŞİVİ