İŞGEM'İN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan İş Geliştirme Merkezi'nin (İŞGEM) açılışı gerçekleştirildi.

30 Kasım 2015 Pazartesi

HİSARCIKLIOĞLU VE ERKOÇ'DAN BAKAN TÜFENKCİ’YE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç  64. Hükümet’te Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görev alan Bülent Tüfenkci’yi makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ d

28 Kasım 2015 Cumartesi

MALATYA TSO “KIZ KARDEŞİM” PROJESİNE EVSAHİPLİĞİ YAPIYOR

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile Coca Cola Türkiye işbirliğinde yürütülen "Kız Kardeşim" projesinin Malatya ayağı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde başladı.

26 Kasım 2015 Perşembe

'BAKANLIK VERİLMESİ MALATYA'YI GÜÇLENDİRMİŞTİR'

26 Kasım 2015 Perşembe

AK PARTİ HEYETİNDEN MALATYA TSO’YA ZİYARET

AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkci, Nurettin Yaşar ve İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza’yı ziyaret etti.

11 Kasım 2015 Çarşamba

MALATYA TSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

30 Ekim 2015 Cuma

BAŞKAN ERKOÇ’UN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yaptığı yazılı açıklama ile Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Cumhuriyetin 92. kuruluş yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirt

29 Ekim 2015 Perşembe

BAKAN IŞIK

BAKAN IŞIK "ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Malatya'da sanayici, iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

23 Ekim 2015 Cuma

ERKOÇ, TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ ŞİDDETLE KINIYORUM

Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin bir mesaj yayımlayan Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ülkemizin birlik, beraberlik,kardeşliği ve huzurunu hedef alan, masumların canına kasteden terörün her türlüsünü şiddetle kınıyorum

10 Ekim 2015 Cumartesi

MALATYA TSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

1 Ekim 2015 Perşembe

HABER ARŞİVİ