“TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, İstanbul’da düzenlenen, çok sayıda şehit ve yaralı verdiğimiz hain terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

12 Aralık 2016 Pazartesi

MALATYA'DA OSB'DE DOLAR YERİNE TÜRK LİRASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolar yerine Türk Lirası ile ticaret ve işlem yapılması konusundaki çağrısına’ Malatya Birinci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu destek vererek, arsa satışlarının, iş ve işlemlerin Türk Lirası üzerinden

6 Aralık 2016 Salı

MALATYA TSO İLE FKA ARASINDA PROTOKOL

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında ‘Türkiye’de ilk tam otomasyonlu ve e-imza uygulamalı e-oda modeline geçiş projesinin’ protokolü imzalandı.

6 Aralık 2016 Salı

BAKAN TÜFENKCİ, MALATYA TSO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

29 Kasım 2016 Salı

MALATYA TSO’DAN 700 ÖĞRENCİYE MONT VE BOT YARDIMI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından 700 öğrenciye, 700 bot, 700 mont yardımında bulunuldu.

22 Kasım 2016 Salı

BAŞKAN ERKOÇ’UN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Cumhuriyet’in sahip olduğumuz en anlamlı ortak değerimiz olduğunu ifade ederken, “Bağımsızlığa ve hürriyete inanan, ülkesi

29 Ekim 2016 Cumartesi

DEZAVANTAJLI 80 KİŞİYE İŞ GARANTİSİ OLUŞTURULACAK

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTOS) Ekim ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

28 Ekim 2016 Cuma

MALATYA TEŞVİKTE 6. BÖLGE DESTEĞİ ALACAK

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Ankara'da gerçekleştirilen "9. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası"na katıldı. Şura sonrası Başbakan Binali Yıldırım, oda ve borsa başk

7 Ekim 2016 Cuma

ERKOÇ: 23 İLİ KAPSAYAN TEŞVİK PAKETİ, BÖLGEYİ İHYA EDECEK

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eylül ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

30 Eylül 2016 Cuma

“FABRİKALARIMIZIN BACALARI TÜTMEYE DEVAM ETTİ”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Ağustos ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

1 Eylül 2016 Perşembe

HABER ARŞİVİ