MTSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Sami Payza Başkanlığında gerçekleştirildi.

30 Nisan 2015 Perşembe

SİGORTACILAR BİLGİLENDİRİLDİ

15.Meslek Komitesi Sigorta Acenteleri girişimleri ile Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Toplantısı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda sigorta acentesi yetkilisi katıldı.

22 Nisan 2015 Çarşamba

ERKOÇ: “ÖZAL, TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATMIŞTIR”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Hemşehrimiz 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ile bombalı suikast sonucu 1978 yılında hayatını kaybeden Malatya Belediyesi eski Başkanı ve Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl d&o

16 Nisan 2015 Perşembe

ERKOÇ, KAYISI İÇİN DESTEK İSTEDİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve MTSO Meclis Başkanı Sami Payza, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara'da gerçekleştirilen "8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası"na katıldı.

9 Nisan 2015 Perşembe

BÜYÜKELÇİLER’DEN MTSO’YA ZİYARET

9. Doğu Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na katılmak üzere Malatya’ya gelen büyükelçiler ve beraberindeki heyet, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, ikili ilişkilerin yanı sıra Malatya ve

3 Nisan 2015 Cuma

ERKOÇ’DAN ŞEHİT SAVCI İÇİN TAZİYE MESAJI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “İstanbul Adliye’sinde gerçekleşen terör eyleminde hedef alınan savcımız Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesi bizi derinden üzmüştür.

2 Nisan 2015 Perşembe

MALATYA VE TUNCELİ İLLERİ SU ÜRÜNLERİ MASTER PLANI

DAP Bölgesi Malatya ve Tunceli İlleri Su Ürünleri Stratejik Planının Oluşturulması Projesi Çalışması toplantısı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

1 Nisan 2015 Çarşamba

ERKOÇ: SÜREÇ TAMAMLANIRSA BÖLGE CİDDİ BİR SIÇRAMA YAŞAR

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclisi Mart Ayı Toplantısı yapıldı. MTSO Meclis Salonu’nda MTSO Meclis Başkanı Sami Payza başkanlığında gerçekleştirildi.

26 Mart 2015 Perşembe

ERKOÇ: ŞEHİTLERİMİZİ MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Çanakkale ruhu, bu topraklarda kader birliği yapan büyük bir milletin tarihe verdiği

17 Mart 2015 Salı

FKA TARAFINDAN MTSO ÜYELERİNE 2015 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

26. Meslek Komitesi’nin girişimleri sonucu Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Malatya Ticaret Sanayi Odası Üyelerine 2015 Yılı Mali Destek Programı tanıtım toplantısı yapıldı.

13 Mart 2015 Cuma

HABER ARŞİVİ