MTSO TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Temmuz ayı meclis toplantısını, meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi.

30 Temmuz 2015 Perşembe

ATASOY’DAN ERKOÇ’A ZİYARET

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u ziyaret etti.

27 Temmuz 2015 Pazartesi

ERKOÇ, SURUÇ'TAKİ HAİN SALDIRIYI KINADI

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen korkunç saldırıya ilişkin bir mesaj yayımlayan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Masumların canına kasteden terörün her türlüsünü lanetle kınıyorum” dedi.

21 Temmuz 2015 Salı

BAŞKAN ERKOÇ’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

16 Temmuz 2015 Perşembe

BAŞKAN ERKOÇ’UN KADİR GECESİ MESAJI

Kadir Gecesi dolaysıyla bir mesaj yayımlayan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç,  “Kadir Gecesi, Müslümanların Yüce Yaradan’ı daha fazla anması ve bağışlanma dilemesi gereken, bütün rahmet ve bereket kapılarının açıldığı çok ö

13 Temmuz 2015 Pazartesi

SATOĞLU’NDAN TSO’YA ZİYARET

Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi (TARSİM) Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu,  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

8 Temmuz 2015 Çarşamba

MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ’DEN TSO’YA ZİYARET

AK Parti Malatya Milletvekili Avukat Bülent Tüfenkci, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

8 Temmuz 2015 Çarşamba

MTSO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı meclis toplantısını Ramazan ayı nedeniyle restorasyonu yapılan eski Şire Pazarı’nda gerçekleştirdi.

25 Haziran 2015 Perşembe

BAŞSAVCI ALPER’DEN ERKOÇ’A VEDA ZİYARETİ

Son kararname ile Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’a veda ziyaretinde bulundu.

23 Haziran 2015 Salı

ÇALIK’TAN TSO’YA ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililerle birlikte, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti.

23 Haziran 2015 Salı

HABER ARŞİVİ