KREDİ GARANTİ FONU TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Kredi Garanti Fonu ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, iş birliğiyle tanıtım toplantısı düzenledi.

15 Mayıs 2015 Cuma

EXİMBANK KREDİ VE SİGORTA PROGRAMLARI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Türk Eximbank işbirliğiyle düzenlenen ‘Kredi ve sigorta Programları Tanıtım Toplantısı’ MTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

12 Mayıs 2015 Salı

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ TANITIM TOPLANTISI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTTO) ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" hakkındaki bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

8 Mayıs 2015 Cuma

BAŞKAN ERKOÇ’A HİZMET ŞEREF ÖDÜLÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 71. Mali Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. TOBB bünyesinde 10,20, 30 ve 40 yılını dolduranlara Hizmet Şeref Belgesi verildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki törene Cumhurbaş

5 Mayıs 2015 Salı

ERKOÇ’TAN, YENİ MALATYASPOR’A KUTLAMA MESAJI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olan Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig’e yükselmesi nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.  Erkoç, “Spor Toto 2.

4 Mayıs 2015 Pazartesi

MTSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Sami Payza Başkanlığında gerçekleştirildi.

30 Nisan 2015 Perşembe

SİGORTACILAR BİLGİLENDİRİLDİ

15.Meslek Komitesi Sigorta Acenteleri girişimleri ile Sigorta Acenteleri Bilgilendirme Toplantısı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda sigorta acentesi yetkilisi katıldı.

22 Nisan 2015 Çarşamba

ERKOÇ: “ÖZAL, TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATMIŞTIR”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Hemşehrimiz 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ile bombalı suikast sonucu 1978 yılında hayatını kaybeden Malatya Belediyesi eski Başkanı ve Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl d&o

16 Nisan 2015 Perşembe

ERKOÇ, KAYISI İÇİN DESTEK İSTEDİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve MTSO Meclis Başkanı Sami Payza, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara'da gerçekleştirilen "8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası"na katıldı.

9 Nisan 2015 Perşembe

BÜYÜKELÇİLER’DEN MTSO’YA ZİYARET

9. Doğu Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na katılmak üzere Malatya’ya gelen büyükelçiler ve beraberindeki heyet, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, ikili ilişkilerin yanı sıra Malatya ve

3 Nisan 2015 Cuma