BAŞSAVCI ALPER’DEN ERKOÇ’A VEDA ZİYARETİ

Son kararname ile Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’a veda ziyaretinde bulundu.

23 Haziran 2015 Salı

ÇALIK’TAN TSO’YA ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililerle birlikte, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti.

23 Haziran 2015 Salı

MTSO  BAŞKANLARI ERKOÇ VE PAYZA’DAN, MURSİ’YE İDAM KARARINA TEPKİ

MTSO BAŞKANLARI ERKOÇ VE PAYZA’DAN, MURSİ’YE İDAM KARARINA TEPKİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, askeri darbe ile görevinden uzaklaştırılan Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve birlikte yargılandığı 105 kişi hakkında verilen idam

18 Haziran 2015 Perşembe

MTSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)  Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı, TSO Meclis Başkan Vekili Aliseydi Ünlü başkanlığında Oda Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

28 Mayıs 2015 Perşembe

ABD ADANA KONSOLOSU ESPİNOZA, ERKOÇ'U ZİYARET ETTİ

ABD Adana Konsolosu John L. Espinoza, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret etti.

28 Mayıs 2015 Perşembe

MTSO İLE İSO ARASINDA KARDEŞ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile İstanbul Sanayi Odası tarafından 'kardeş' protokolü imzalandı.

23 Mayıs 2015 Cumartesi

MALATYA TSO İLE VAKIFBANK ARASINDA KREDİ PROTOKOLÜ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve VakıfBank arasında, oda üyelerine yönelik kredi protokolü imzalandı.

20 Mayıs 2015 Çarşamba

KREDİ GARANTİ FONU TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Kredi Garanti Fonu ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, iş birliğiyle tanıtım toplantısı düzenledi.

15 Mayıs 2015 Cuma

EXİMBANK KREDİ VE SİGORTA PROGRAMLARI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Türk Eximbank işbirliğiyle düzenlenen ‘Kredi ve sigorta Programları Tanıtım Toplantısı’ MTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

12 Mayıs 2015 Salı

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ TANITIM TOPLANTISI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTTO) ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" hakkındaki bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

8 Mayıs 2015 Cuma

HABER ARŞİVİ