1. OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

1. OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

30 Haziran 2019 Pazar

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı Vali Aydın Baruş ’un başkanlığında yapıldı.

Malatya 1. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Taha Nuri Memur ve Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısında 1. Organize Sanayi Bölgesinin gündem Maddeleri ele alınarak gerekli karara bağlandı.

Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Geldiğimiz günden bugüne Organize Sanayi Bölgelerimizin altyapısını geliştirmek ve Malatya’yı sanayi kenti yapabilme adına çalışmalarımız devam etmektedir. Malatya yatırımlar yönünden cazibe merkezi konumundadır. Bu nedenle OSB’lerde yaptığımız yönetim kurulu toplantılarımızda sorunları hep birlikte ele alarak çözüme kavuşturmak adına çalışıyoruz.” dedi.

Vali Baruş, Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesini ilgilendiren konular hakkında alınan kararların ilimiz için hayırlı olması dilekleri ile toplantıyı sona erdirdi.