1. OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI YAPILDI

1. OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI YAPILDI

2 Ocak 2019 Çarşamba

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet toplantısı Vali Aydın Baruş’un başkanlığında yapıldı.

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Müteşebbis Heyeti katıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili konular ele alındı.