ÜYELERİMİZ İÇİN NEFES KREDİSİ KAMPANYASI YENİ KOŞULLARIYLA TEKRAR YÜRÜRLÜKTE

4 Nisan 2018 Çarşamba

Değerli Üyemiz,

Geçtiğimiz sene yoğun ilgi gösterdiğiniz “Nefes Kredisi” kampanyası, üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine yönelik olarak tekrar yürürlüğe girmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankaları ile Kredi Garanti Fonu işbirliğinde imzalanan protokole Odamız da dahil olmuştur. Böylece Odamızca ayrılan kaynak ve TOBB’un katkısı ile üyelerimiz için kredi hacmi yaratılmıştır.

Buna göre;

· 6 ay ödemesiz, sonrasında da 12 ay vadeli ve eşit taksitli,

·  Aylık %0,99, yıllık %11,88 faiz oranı,

· 100.000 TL üst kredi limitli

“Nefes Kredisi” kampanyası yürürlüğe girmiştir.

Protokol imzalanan bankalar tarafından KGF’ye ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden başka bir masraf talep edilmeyecektir.

Kredilendirmede tüm risk ve teminatlandırma protokol imzalanan bankalara ve Hazine Müsteşarlığı’nın sağladığı destekle Kredi Garanti Fonu’na aittir.

Krediye başvurmak için, üyelerimizin Odamızdan “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu içindir” ibaresi yer alan faaliyet belgesi alması gerekmektedir. Söz konusu belgeyi Odamıza gelerek ücretsiz olarak alabilirsiniz. Sonrasında protokole taraf olan bankaların herhangi bir şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Finansal sorunlar ve sermaye yetersizliğinin tüccarlarımızın çözmek zorunda olduğu sorunlar arasında en başta geldiği bilinciyle tüm imkanlarımız ile üyemizin yanında olmaya devam edeceğimizi belirtir, Nefes Kredisi’nin üyelerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederim.