Türkiye-Rusya KEK görüşleri hk.

13 Mart 2019 Çarşamba

Ticaret Bakanlığı'ndan alınan yazıda, önümüzdeki dönemde düzenlenmesi öngörülen, Türk-Rus Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyon 16. Dönem Toplantısı'nda gündeme getirilmesinde fayda görülecek hususlara ilişkin üyelerimizin görüş ve talepleri sorulmaktadır.

Konuya ilişkin tespit, görüş ve önerilerinizin Ticaret Bakanlığı'na iletilmek üzere 18 Mart Pazartesi gününe kadar tso@malatyatso.org.tr adresine e-posta yoluyla iletilmesi gerekmektedir.

Siz değerli üyelerimize önemle duyurulur.