TÜRKİ JAPON MÜTEAHHİTLİK İŞBİRLİĞİ SEMİNERİ

23 Şubat 2018 Cuma

Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'nin, Japonya Ekonomi. Ticaret ve Sanayi Bakanı (METI) Sayın Hiroshige Seko ile Türkiye-Japonya Ticaret ve Yatırım Zirvesi (TRINS) 3. Toplantısını gerçekleştirmek, Japonya Toprak, Altyapı ve Turizm Bakanı (MLIT) Sayın Keiiehi İshii'nin katılımları ile "Türk-Japon Müteahhitlik İşbirliği Semineri" organizasyonunu gerçekleştirmek ve önde gelen Japon firmalarının CEO'ları ile bir yuvarlak masa toplantısı yapmak üzere, 12-13 Mart 2018 tarihlerinde Japonya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştireceği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, konu ile ilgili üyelerimizin, söz konusu ziyarette gündeme getirilmesinde yarar görülen hususları Ekonomi Bakanlığına iletilmek üzere 27 Şubat 2018 Salı günü mesai bitimine kadar TOBB’a (Fax: 0312 218 22 09,E-posta: basak.onur@tobborg.tr) iletilmesini rica ederiz.