TİSK 2018 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLLERİ PROGRAMI HK.

29 Ağustos 2018 Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) konfederasyonlarının, kurumsal sosyal sorumluluk alanında farkındalığı artırıp, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilk olarak 2014 yılında uyguladığı "TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri" programının 2018 yılı için başlatıldığı bildirilmiştir.

TİSK 2018 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri sürecinde proje başvuruların Konfederasyonlarınca 9 Kasım 2018 tarihine kadar kabul edileceği bildirilerek, başvuru formu ve detaylı bilgiye www.tisk.org.tr ve http://csrforal.eu/tr/index.php adreslerinden ulaşılabileceği belirtilmiştir. Ocak-Mart 2019 döneminde düzenlenmesi öngörülen törenle ödüllerinin sahiplerini bulacağı belirtilmiştir.

Söz konusu, duyuru metni ve ödül programı başvuru formu aşağıdaki bağlantılarda yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.

TİSK 2018 KSS ÖDÜLLERİ DUYURUSU