SARAYBOSNA HELAL FUARI

9 Ağustos 2018 Perşembe

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen, Bosna Bank International (BBI) ve uluslararası paydaşların organizasyonunda, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Sn. Bakir İzetbegoviç’in himayelerinde 27-29 Eylül tarihlerinde “Saraybosna Helal Fuarı 2018” düzenleneceği belirtilmekte ve bu etkinliğin endüstrinin farklı kollarını bir araya getirerek Güneydoğu Avrupa’da bir ilki teşkil edeceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar hakkında detaylı bilgiye http://www.sarajevohalalfair.com adresinden ulaşılabilmektedir.