RUSYA İLE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ ÖNGÖRÜLEN ORTAK GÜMRÜK KOMİTESİ 2. TOPLANTISI HK.

4 Nisan 2017 Salı

Sayın Üyemiz,

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Rusya General Gümrük Servisi (FGS) arasında kurulan  Türkiye- Rusya Ortak Gümrük Komitesi’nin 2. Toplantısı’nın 26-28 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirileceği bildirilmekte olup gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilği notu talep edilmektedir.

Bilğilerinizi, konunun ilğili üyelerinize duyurulmasını ve konuya ilişkin üyeleriniz görüşleri ile birlikte Odanız/Borsanız tespit, görüş ve önerilerinin, Gümrük ve Ticaret Bakanlığımıza iletilmek üzere, 4 Nisan 2017 Salı günü mesai bitimine kadar TOBB’a e-posta yoluyla ( kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr ) iletilmesini rica ederiz.

Üyelerimize duyurulur.