Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı

17 Nisan 2019 Çarşamba

İstanbul Ticaret Odası'nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika'nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya'nın ekonomi başkenti Lagos'ta. 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk ürünleri Fuarı'nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı'nda m2 bedelinin 2.820 TL olarak tespit edildiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmekte olup, Fuar'da sektörel yerleşimin gerçekleştirileceği, katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmelerin İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar'a ilişkin katılım formu ve detaylı bilgilere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir. http://mobil.tobb.org.tr/DuyuruResimleri/2743-1.pdf

Siz değerli üyelerimize duyurulur.