Meksika Havacılık Fuarı (FAMEX)

6 Şubat 2019 Çarşamba

Meksika'nın Ankara Büyükelçiliği'nden alınan yazıya göre,

24-27 Nisan 2019 tarihlerinde Meksika'nın bir eyaleti olan Santa Lucia'da. "Meksika I lavacılık Fuarı (FAMEX)"mn düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuarın. Meksika'nın ana sanayi etkinliklerinden biri ve Latin Amerika'nın ikinci önemli etkinliği olduğu, 2017 yılındaki fuara 35 farklı ülkeden 500 firmanın katıldığı ve fuar kapsamında 4 bin 6 yüz iş toplantısının düzenlendiği belirtilmektedir. Fuar esnasında "Yabancı Yatırım" konulu bir seminer ve eğitime teşvik amaçlı yapılacak akademik günlerde "Üçüncü Hava Sahası Eğitim Forumu" ve "Üçüncü Teknik Konferanslar Turu" gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Ayrıca Meksika Havacılık Fuan'na, 12 devlet yöneticisi. 53 büyükelçi, 11 savunma bakanı. 37 hava kuvvetleri komutanı, 38 askeri ataşeyi kapsayan endüstri alanındaki başlıca ulusal ve uluslararası aktörlerin yanı sıra Boeing, Airbus, Embraer, Bombardier. Bell Helicopters, Russian Helicopters, Turkish Aerospace, Israel Industries, Pilatus, Lockheed Marin, Northop Gruman. İndra. Catic, Korean Aerospace Industries, Thales, Safran, Honeywell, UTC, Zodiac Aerospace ve Cessna gibi firmalardan işadamları ve CEO'ların katılımının beklendiği ifade edilmektedir.

Fuara ilişkin detaylı bilgiye Meksika Havacılık Fuarı resmi web sayfasından ulaşılabilmektedir.

Siz değerli üyelerimize duyurulur.