HİNDİSTAN SANAYİ KONFEDERASYONU ORTAKLIK ZİRVESİ HK.

5 Aralık 2018 Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, Hindistan Sanayi Konfederasyonu (CII) tarafından, Hindistan Ticaret ve Sanayi Bakanlığı, Hindistan Hükümeti ve Maharashtra Eyaleti Hükümeti işbirliğinde, 25. CII Ortaklık Zirvesi'nin 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde Mumbai Hindistan'da düzenleneceği bildirilmiştir.

Gelişmiş ve gelişmekte olan ekonomilerinin buluşturulması hedefleyen Zirve kapsamında, ülkelerin rekabet gücünü arttırmalarına ve küresel ekonomiye daha iyi entegre olmalarına yardımcı olacak stratejiler ve politikalar ele alınacağı, anılan etkinliğe ilişkin güncel bilgilere http://partnershipsummit.com/ web adresinden ulaşabildiği belirtilmiştir.

Üyelerimize duyurulur.