BİLGİ PAYLAŞIMI VE KOBİ’LER EXPO HK.

5 Haziran 2017 Pazartesi

Kuveyt Devleti Emiri Şeyh Sabah Al- Ahmad Al- Jaber Al- Sabah himayelerinde, EXPO 2018 Knowledge Transfer Across SME’s, 6-8 Şubat 2018 tarihlerinde Kuveyt’te düzenlenecektir.

İlki düzenlenecek olan söz konusu EXPO’nun bu yılki teması KOBİ’lere bilgi temelli iş fırsatları ve çözümleri için kapsamlı bir pazar sağlanması olacaktır. Çok sayıda girişimcinin katılımının beklendiği EXPO’da aynı zamanda katılımcılara ikili görüşmeler gerçekleştirme ve ürünlerini sergileme fırsatları sunulacaktır.

Söz konusu EXPO ile ilgili detaylı bilgiye ve etkinlik broşürüne www.kuwaiikt.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.