ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı

2 Temmuz 2019 Salı

ABD tarafından İran'a yönelik tek taraflı yaptırım karar ve uygulamalarının ülkemiz açısından hukuki bağlayıcılığının bulunmadığı bilinmekle beraber, söz konusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak, yaptırımların kapsamı hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesinin önemli olduğu düşünülmektedir.

Bu bağlamda, bahse konu yaptırımlar konusunda, Birliğimiz ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde, 11 Temmuz 2019 Perşembe günü, saat 14:00'de TOBB İstanbul Hizmet Binası'nda, Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Katılım teyidi için http://iranyaptirim.tobb.org.tr linkinde yer alan başvuru formunun en geç 9 Temmuz 2019 Salı günü mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.