5. KATAR ULUSLARARASI TARIM SERGİSİ HK.

17 Mart 2017 Cuma

Dışişleri Bakanlığı’ndan alınan yazıda, Katar Devleti Başbakanı Şeyh Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani’nin himayelerinde, 5. Katar Uluslararası Tarım Sergisi’nin 22-25 Mart 2017 tarihlerinde Katar’da düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, birçok yerel ve uluslararası şirketin katılacağı serginin tarım ve gıda endüstrisi sektöründe katılımcı ülkeler arasında yeni bakış açılan oluşturmayı amaçladığı, katılımcı firmalardan sergi alanı için maddi talepte bulunulmayacağı ifade edilmektedir.

Söz konusu Sergi’ye ilişkin detaylı bilgiye, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) Hizmetler başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.