25. TİRAN ULUSLARARASI FUARI

4 Eylül 2018 Salı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Borsamıza gönderilen yazıda;

Türkiye Millî katılımı İstanbul ticaret odası tarafından organize edilen “25.TİRAN ULUSLARARASI FUARI” isimli sanayi, ticaret, yatırım ürün ve Hizmetleri fuarının 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenleneceği belirtilmektedir.

Üretime destek verilmesi ve üye firmalarımızın fuarlara katılım sağlanması amacıyla Dolar ve Euro Kurlarının 1 ABD Doları 4 TL, 1 Euro 4,8 TL olarak sabitlendiği katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu (stand inşaatı, nakliye, tanıtım, fuar esnasında iletişim ve ikram hizmetleri) ve firmaların teşvik işlemlerin İstanbul ticaret Odası tarafından takip edileceği ifade edilmektedir.

Bilgilerinize