2018 ÇİN ULUSLARARASI İTHALAT FUARI

19 Aralık 2017 Salı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) odamıza ulaşan yazıda; Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müşavirliği’nin yazısına atfen, 2018 yılında Çin Halk Cumhuriyeti’nde Uluslararası İthalat Fuarı düzenleneceği belirtilerek, ÇHC firmaları ile ticari ilişkileri olan veya ÇHC firmaları ile ticaret yapmak isteyen Türk firmalarının Çin Uluslararası İthalat Fuarına davet edilmek istendiği ifade edilmektedir.

Söz konusu fuara katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan formu doldurarak ÇHC Ticaret Müşavirliği’ne gönderilmek üzere en geç 27 Aralık 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar TOBB’a  gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

Ek: Katılım Formu